Destacats

Tot lo bó s'acaba...

martes, 18 de abril de 2017

Hotel Excelsior

A aquesta nova entrada explicaré com és s'hotel, s'ambient que hi ha, els companys, entre altres.

Mai havia fet feina a un hotel, només a restaurants, i sa veritat és que no em desagrada, encara que també s'ha de dir que és de quatre estrelles i suposo que no és igual que els hotels que hi ha a peu de platja a Menorca i el que aquí no és temporada crec que també influeix.

S'hotel és molt xulo i està molt ben cuidat, clar que només veig sa part de sa cuina, és restaurant, sa sala de bufet, sa recepció, sa barra enorme que hi ha a sa planta baixa que és molt guai (si m'agrada estar darrere sa barra) i ses habitacions no; quant als companys hi ha és metre, és segon metre i tres cambrers contractats que no estan de pràctiques, perquè es veu que per Marina di Massa o a ses afores hi ha una escola d'hostaleria i els alumnes van a s'hotel i altres llocs a fer ses pràctiques, però en comptes de fer tota sa part teòrica fan com un dual i es divideixen en grups, i sa veritat és què són molt bons companys, hi ha molt bon rotllo, encara que és de pràctiques acabaven abans de ses vacacions de Pasqua.

Els torns de feina estan distribuïts de manera que pots fer dos horaris o és de 6 hores a 6 hores i mitja i tenir un dia lliure, o fer 8 hores cada dia i tenir dia lliure, jo en aquest cas tenc és primer horari i està bé; jo hi vaig es matins que és quan es donen és berenars (bufet) i és vespre quan hi ha els clients que sopen allà, i a més dins el mateix hotel tenen un restaurant que es diu "Sestante" i és dalt de tot de s'hotel i té unes vistes precioses! A part de servir sa carta que ofereixen també tenen una carta de sushi, però que només la fan de dijous a diumenge.

Així idò ja ho podeu fer una idea de com és l'hotel i del seu encant!

No hay comentarios:

Publicar un comentario