Destacats

Tot lo bó s'acaba...

viernes, 28 de abril de 2017

24/04/2017

Siena.

Aquest passat dilluns en Xecma i jo vam anar a Siena, i com no és una passada!

Va ser tota una aventura perquè nosaltres pensàvem que seria arribar i trobaríem sa ciutat però no... quan hi vàrem ésser va resultar que estàvem a ses afores i ben perduts!
Quan vam veure un bus que arribava li vam demanar a on havíem d'anar per agafar-lo i va començar a donar-nos indicacions i quin caos, al final el vam arribar a entendre i vàrem travessar tot un centre comercial per poder arribar a sa parada de bus (després de pujar escales mecàniques més empinades impossible, feia por i tot, ja que estàvem pujant per una muntanya), que ens va dur al "centre" de Siena i el primer que vàrem fer va ser anar a aconseguir un mapa!!

Es pot dir que aquest lloc és s'encarnació d'una ciutat medieval per sa qual cosa està plena d'història, cultura i monuments; nosaltres els vàrem veure quasi tots, però vàrem veure els més importants com:

la Catedral que és d'estil arquitectònic gòtic-romàntic; la "Piazza del Campo" on també es troben en ella el "Palazzo público", la "Torre del Mangia" i la "Fonte Gaia": la "Basílica de San Domenico"; "Baptisterio del Duomo" i moltes altres coses més.

En resum, ens ho vam passar beníssim i vàrem caminar tant que en sol demà tenia un mal a ses cames... Ufa!! Però va valer la pena.
El que fa un poc de ràbia és que sent tots aquests monuments Patrimoni de s'Humanitat, s'hagi de pagar a quasi tots per poder entrar dins...












No hay comentarios:

Publicar un comentario